Rata Foundation

After Gaze Commercial's initial site review, it was decided that Rata Foundation's office would be relocated to a nearby site within their current Hazeldean Business Park premises. The client wanted a purpose-designed, functional workplace, that created a comfortable and welcoming atmosphere.

The new office provides a collaborative environment that accommodates team, client and community gatherings. A large guest lounge creates a warm and welcoming space for visitors, while an open plan office helps to foster a team culture. Lastly. the staff breakout area incorporates multiple seating arrangements creating a comfortable space for the team to relax and socialise.


Services


Size

500 sqm


Location

Christchurch


David Lucas was pretty slick and kept the pressure on us to meet deadlines. He was fully supportive of my role and lack of knowledge of such a project and kept me totally updated on progress, deadlines, issues, hiccups

Wendy Courtois (Business Support Manager)
© 2020 Gaze Commercial All Rights Reserved.