Rangiora Eyecare

Moving to a new premises, it was imperative for Rangiora Eyecare that the new design and fit out created a warm and welcoming space, that reflected the local community. The project included a new build, thus Gaze worked with the client's architect to ensure that their new space was designed in a way that reflected the brand’s roots and values.

The completed design brought the outside-in by using natural materials when possible and echoing the Waimakariri River in the carpet tiles. Inspiration was also drawn from the surrounding natural landscapes to create a playful colour scheme. Lastly, features, such as the use of eco-friendly LED lighting and bold graphics, were incorporated, to create a funky and comfortable space for locals to walk into.


Services


Size

380 sqm


Location

Rangiora, Canterbury


© 2020 Gaze Commercial All Rights Reserved.