Powell Fenwick

The client was looking for an on-brand fit out that was engineer friendly and clearly portrayed what they did. They wanted the space to be flexible and accommodate for future growth, in addition to being a relaxing fun space for the entire team.

Our design team presented a layout that creates an intuitive sense of direction within a space that is focussed on collaboration and connectivity. A central hub incorporating the reception, administration area and main staff cafe, creates an environment that is welcoming and supports the various business teams. Within the open-plan workspace, teams are grouped around the outer edge of the building so they can enjoy the stunning city views and natural lighting that enters.


Services


Size

1,250 sqm


Location

Christchurch


© 2020 Gaze Commercial All Rights Reserved.