Grant Thornton

Having previously moved due to the 2011 Christchurch Earthquakes, Grant Thornton's team were looking to relocate back to a prominent location within the Christchurch CBD. A key requirement for their design was that they didn’t want their office to look like a typical accounting firm, but rather ‘a category of one’.

The open-plan office was designed to incorporate a great deal of multifunctionality, to ensure that staff have optimal flexibility. For example, the main boardroom can be extended to open into the front of house area, providing a space to host events and functions. Carpet and lighting throughout the office was planned to tie the entire space together and create a sense of cohesivity. Lastly, exterior signage was incorporated in a way that maximises external branding opportunities.


Services


Size

530 sqm


Location

Christchurch


The design process was excellent- we felt fully involved and trusted Siavash's input completely. Kerry and Michael were both a "safe pair of hands" - ample communication, quick decisions, easily accessible. We were kept in the loop at all times

Don Mackenzie (Partner, Tax)
© 2020 Gaze Commercial All Rights Reserved.