Gaze

Gaze

Subscribe to the Newsletter

Thank You

You have sucessfully subscribed to our Newsletter

Property Solutions

Powell Fenwick

Return To Porfolio

Summary

Powell Fenwick required a relaxed and professional space with added wow factor in parts of the layout with a focus on collaboration and a sense of relationship and connectivity as you walk around.

Key Objectives

Gaze was asked to create a relaxed and professional space, with added wow factor in parts of the layout.

The reworked floors needed to let clients know at a glance that they have entered an engineering consultancy firm.

Workspaces had to be productive and healthy, with the directors’ offices designed so that they still felt part of their team and didn’t appear exclusive.

 

In response, Gaze introduced similar feature finishes and product throughout the tenancy, such as light woodgrain laminate, natural wood, and the design of the carpet inlay on both levels.

The designers planned floors to have an intuitive sense of direction.