Grant Thornton

The Grant Thornton team was seeking a prominent location within the Christchurch CBD. After locating a site, an open plan workspace was designed to ensure the team get to enjoy the river view. Additionally, a special front of house look was designed, as the client did not want their office to portray the look of a typical accountancy firm. Additionally, the smart use of exterior signage was a branding bonus for the company after they had to leave the Grant Thornton Building in Cathedral Square due to the 2011 Christchurch earthquakes.

"The design process was excellent- we felt fully involved and trusted Siavash's input completely. Kerry and Michael were both a "safe pair of hands" - ample communication, quick decisions, easily accessible. We were kept in the loop at all times" - Don Mackenzie (Partner, Tax)

Details
Christchurch CBD
530 sqm
Project Managers
Kerry Smith
Michael Harris
Designer