Tavendale & Partners

The client engaged Gaze to search and assess locations for their return to the CBD. Gaze was then employed to design and build their new office, which is located on the top floors of two adjacent buildings connected by an airbridge.

Tavendale & Partners needed their new space to include a staff office and dedicated business centre for clients and other external stakeholders. Gaze planned the fit out so that the staff offices and café sit in the larger space of the two buildings, while a stylish business centre has been placed in the adjacent building.

Fitted out with private rooms, the business centre provides a base for clients to work and have meetings from. Both areas incorporate the brand’s colours and have been designed in an open-plan manner to optimise natural lighting.


Services


Size

978 sqm


Location

Christchurch


Gaze took the time to really understand our business strategy and how we wanted the new office to function. Problem solving was a real strength and also decisions made on our behalf were accurate and timely.

Rachael Cridge (Business Manager)
© 2020 Gaze Commercial All Rights Reserved.